r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Google üst sıralara nasıl yükselirim ?



Google de  üst sıralarda yer almak biraz emek ve zaman isteyen bir konudur. Sizlere en kolay yoldan üst sıralarda yer alabileceğinizi elimizden geldiği kadar anlattık. Şunu asla unutmayın arama motorlarının istekleri ve web algısı her zaman değişmektedir. Bugün önemli olan bir durum yarın önemini yitirebilir. Örnek verecek olursak etiket sistemi önceden Googlenin önem verdiği bir durumken artık spam olarak algılanmaktadır. Günümüzde arama motorları özellikle google özgünlük, içerik , site tasarımı gibi durumlara daha çok önem vermektedir. Hatasız kodlanmış bir site , ziyaretçinin aradığını bulmasını sağlayan , kaliteli , özgün ,yeni fikirler üreten ve uygulayan siteler daima ilk sıralarda yerini almaktadır. Düşünen , yaratıcı , özgün bir kişi gerçekten büyük işler başarabilir. Ayrıca googlede yükselmenin bir önemli noktasıda temel seo kurallarını çok iyi bilmektir. Şimdik sizlere sıralamanızı önemli ölçüde değiştirecek altın kuralları anlatalım.

Googl'de istediğim kelimede nasıl yükselirim ve üst sıralarda olabilirim ?

 ilk olarak binanızın dışını yani tema ve tasarımınızdan başlamalısınız bunun için yapmanız gereken %100 Seo uyumlu bir tasarım bulmalısınız özellikle responsive yani mobil uyumlu bir tasarım olmalı unutmayın sıralamanızı büyük oranda etkileyen bir durumdur.Googlsite tasarımının seo uyumuna ve mobil uyumluluğuna aşırı derece önem vermektedir. Bu aşamayı doğru şekilde yaparsanız sıralamanızda 3 gün içinde yüksek oranda değişim görebilirsiniz.
Yorumlar : yanlış duymadınız sitenizde yorum yapılıyorsa bu sitenizİ istediğiniz kelimede  üst sıralara yükseltir hatta öyle kelimelerde çıkmanıza vesile olur ki siz bile inanamazsınız sitenizde yorum yapılması sitenizin güncel kalmasına sebep olur ve bu sayede her zaman sıralama atlarsınız yorumun sıklığı arttıkça her zaman zirvede siz olursunuz. Buna Trend denmektedir. Yorum sıralama konusunda en önemli noktalardan birisidir. Bir çok webmaster şunu diyor '' yorumun yararını biliyoruzda yorum yaptırması sanki çok kolay '' kardeşim site sizin insan psikolojisini biraz biliyorsanız zaten yazdığınız konu ve makalelerde insanlara yorum yaptırması sizin elinizde insanları yorum yaptırmaya teşvik edebilirsiniz ..    
Sitenizde resimleri googlenin tanımlayabilmesi için düzgün isimlendirmeler yapın basit bir konu gibi görünse de sıralamanızda oynama yapacaktır.    
Doğru yazılmış kısa net ve öz başlıklarla konunuzu belirtin sitenizde türkçe kurallara uyun yazınıza önem gösterin. Ayrıca sayfa başlıklarının birbirinden farklı ve bağımsız olmasına özen gösterin.
Sitenizin güncel olması çok önemlidir aslında temel kurallardan birisi diyebilirim sitenizin güncel olması sıralama atlamasını etkileyen en büyük unsurlardan birisidir Google güncel web sitelerini çok sever böylece index hızınız artar sıralamanızdaki değişmeye inanamayacaksınız.
Ayrıca sıralama atlamanın en önemli yöntemlerinden birisi ise '' İleri görüşlü olmaktır.'' yani şunu demek istiyorum. Örneğin ; piyasaya yakında zamanda Gta 5 oyunu sürüldü lakin bildiğimiz üzere gta 5 oyunu sürüldü illaki hata alan kuramayanlar olacak siz sorunlar başlamadan direk konuyu oluşturursanız her zaman üst sırada olacaksınız.Yani açılan konuların zamanı çok önemli bir kelimede yükselmek istiyorsanız o konuyu açanların ilki olmaya başarmanız lazım.
Temel seo çalışması yapabilirsiniz. İnternette detaylı olarak anlatılmış onu yazma gereği duymuyorum.
Sitenizin kodlaması hatasız ve düzgün olmalıdır bakın bu altın kurallardan birisidir.
Siteniz kategoriler  botlara ve ziyaretçilere yol göstermelidir. Bu sitenizin kalitesini yükselterek google sıralamanızı etkileyecektir. Örneğin sitenizi market gibi düşünün her şey yerli yerinde olmalıdır. Manav bölümünde meyveler sebzeler. Siteniz sade ve düzgün yerleştirilmiş olmalıdır.
Sitenizin sayfa adresleri düzgün olmalıdır yani sayfanızın içeri hakkında bilgi verecek nitelikte olmalıdır  bu sıralamanızı etkileyecek en önemli unsurlardan birisidir.



NOT:Sitenize hakkımızda , gizlilik politikası gibi bölümler eklemeyi unutmayın bu sitenizin sıralaması ve kalitesi açısından çok önemlidir.



Web algısı ve arama motolarları her geçen gün güncellenmektedir. Bunun için bu değişimlere uyum sağlayarak sitenizin sıralamasını yükseltebilir veya sıralamasını koruyabilirsiniz.
Yorum Gönder

Yorum Gönder