r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Bu yılın en önemli Seo trendleri

Bu yılın en önemli seo trendleri 2016

Googlenin algoritma anlayışını güncelleyerek.Arama sonuçlarının sıralamasını belirleme hususlarını büyük ölçüde değiştirmiştir.Sizlere bu yıl etkili seo trendlerinden bahsedeceğiz.Seo çalışmalarınıza büyük katkı sağlayacak bu bilgi dolu makaleyi dikkatli şekilde okuyarak uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

►Organik tıklamalar Seo açısından önemi daha fazla olacak.

Bu trendi bilmeyen yoktur lakin 2016 yılında sıralamayı belirleyen en büyük etkenlerden birisi olacak bu seo trendini artık daha çok önemsemekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

►Uzun kelime öbekleri sitenizin değerini arttıracak.

Uzun kelime öbeklerine en doğru cevabı veren ve ziyaretçiye tatmin eden siteler değerleri tavan yapacaktır.Bunun için uzun kelime öbekleri konusunda pas geçmemenizi öneriyoruz. 

►İçeriğin zenginliği bu yılında en büyük trendlerinden birisi.

Ziyaretçiye fayda sağlayan özgün ve içeriği zengin olan makaleler seo açısından yükselmenizi sağlayan en büyük etkenlerden birisidir.İçerik zenginliği sitenize gelen ziyaretçileri memnun edebileceği gibi arama motorlarının gözünde sitenizin değeri artacaktır.

►Web sitenizin hızı kesinlikle iki saniyenin altında olmamalı.

Web sitenizin hızının 2 saniyenin altında olması çok gariptir ama ziyaretçi oranının %50 sinin siteyi hemen terk ettiği görülmüştür.Zaten site hızı seo ve arama motorları açısından büyük önem taşımaktadır.Sitenizin hızı 2 saniyenin altındaysa bu faktör seo çalışmalarınıza ekleyeceğiniz bir plan olabilir.

►Mobil uyumlu siteler arama motorlarında yükselecek.

Mobil teknolojinin yaygınlaşmasıyla.Responsive uyumlu yani mobil uyumlu siteler seo açısından çok önemli husulardan biridir.Zaten Google sitelerin mobil uyumu konusunun sıralamayı etkileyici bir faktör olduğunu açıkca belirtmiştir.Ayrıca ziyaretçilerinizin mobil üzerinden sitenizde rahat rahat gezinebilmesi ve sitenizde hemen ayrılmaması için yapılması gereken en önemli çalışmalardan birisidir.

Yorum Gönder

Yorum Gönder