r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Dünyanın en iyi hosting firmaları

Dünyanın en iyi hosting firmaları

Dünyanın en iyi hosting firmalarını liste halinde sizlere sunuyoruz büyük araştırmalar sonucu oluşturulmuş bu liste tartışmaya açıktır. Lakin listemizde çok idaalıyız.Sunmuş olduğumuz hosting firmaları kesinlikle güvenilir,sorunsuz ve müşteri hizmeti anlayışı konusunda en iyileridir. Bu firmalardan daha iyisi olduğunu pek düşünmüyorum. Yinede konu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum yaparak bildirebilirsiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır.




1997 yılında kurulan Godaddy müşteri hizmeti anlayışı,güvenirliği ve uygun fiyatlarıyla Dünyanın en iyi hosting firmalarından birisidir. Birinci sırada olmasının en büyük nedeni yılın en çok tercih edilen hosting firmalarından birisi olmasıdır.


Host Gator 2002 yılında kurulmuş Türkiyede yaygın olarak kullanılan Hosting firmalarından birisidir. Bu firmaya kesinlikle güvenebilirsiniz. Hosting konusundan çoğu webmaster bu firmadan memnun.Bu firmadan hosting satın alın ve işi onlara bırakın diyorum hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.


Hosting firma ödülleri kazanan Hostpapa üstün hizmet anlayışı,hız iletişim sistemi ve üstün özelliklere sahip olan paketleriyle müşterileri kendine çeken firmalardan birisidir.Ayrıca verdikleri hizmete göre hosting fiyatları çok uygun.


İxwebhosting Hosting alanında dünyanın sayılı isimlerinden birisi olan ixwebhosting Googlenin önermiş olduğu firmalar arasındandır. Para iade garantisi veren bu hosting firması gerçekten en güvenilir olanlardan birisidir. Kaliteli barındırma hizmeti verebilme konusunda bu firmayı kesinlikle denemelisiniz.



Yahoo web hosting isminden sonra Aabaco ismine geçiş yapan bu hosting firması 1998'den beri dünyanın en iyi hosting firmaları arasında yerini korumuştur.Milyonlarca müşteriye hizmet veren bu şirket 200'den fazla ülkeye hizmet vermektedir. Ayrıca bu hosting hizmetide Google tarafından tavsiye edilen firmalardan birisidir.

Fatcow 1998 yılından itibaren hizmet veren en iyi hosting firmalarından birisidir. Hizmet kalitesi anlayışı gerçekten çok iyi lakin bu hosting firması diğerlerine göre biraz daha pahalı ama yılların tecrübesi olduğu için bu firmayı denemenizde fayda var. Ayrıca bu firma rüzgar enerjisi sistemiyle çalışıyor. Sınırsız hosting hizmeti vermekteler.

Çevreye zararsız rüzgar enerjisi ile çalışan GreenGeeks çevreye zararsız hosting firmalarından birisidir.%99.9 uptime garantisi vermekle birlikte sınırsız hosting sunuyorlar. Herkese tavsiye edebileceğim güzel hosting firmalarından birisidir.


Hızlı performansıyla diğer hosting firmalarına göre farkındalık yaratan bu hosting firması dünyanın en çok tercih edilenleri arasında yerini korumaktadır.


Bu firmayla yeni tanışmama rağmen gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sitesi ve arayüzüne baktığınız zaman boş bir hosting olmadığını anlayacaksınız. %100 uptime oranı vermesi çok idaalı. Fiyat konusunda çok uygun bir firmadır. Denemenizde fayda var diye düşünüyorum.


1And1 uygun fiyatlarıyla müşterilerini çok şaşırtıyor. Hatta fiyatlarının uygunluğunu gören kişiler bu hizmete güvenmeyebilirler lakin Googlenin önermiş olduğu hosting firması olduğu için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


eHost web online sitelerin ayakta durabilmesini sağlayan en deneyimli hosting firmalarından biridir. Müşterilerine para iade garantisi vermeside önemli hususlardan biridir. Ayrıca bu hosting şirketi sizler için reklam kredileri sağlıyor. Size tasarlama araçlar bile sunan bu hosting firmasını denemenizi tavsiye ederim. Müşterisini memnun eden firmalardan biridir.

Hosting denildiği zaman ilk aklımıza gelen firmalardan birisidir. Turhost hakkında neredeyse hiç şikayet görmedim.Kaliteli hizmeti ve hızlı iletişim desteği ile müşterilerin güvenini kazanan firmalardan biridir. Bakmanızı ve denemenizi tavsiye ediyoruz.



Hosting anketlerinde seçilen ve hosting değerlendirmelerinde 9.0 oy alan bu firma gerçekten müşteri memnuniyetini sağlamış gibi görünüyor. İnternette de baya tavsiye edilmiş. Bu yüzden çalışabileceğiniz hosting firmalarından birisi olabilir.


Bu listede olmazsa olmaz olan hosting firması olan İPage ile gerçekten çalışabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini her geçen gün geliştiren ve müşteriye değer veren firmalardan birisidir. Hosting özellikleri diğer firmalara göre çok idaalı.



Justhost firmasının ismini forum sitelerinde çok duyabilirsiniz. Müşterilerini pişman etmeyen hosting şirketlerinden birisidir. Müşteri değerlendirmesinde oy oranı 8.1 'dir.


Bluehost kolay kullanımı ve yüksek performansı ile müşterinleri kendine çeken hosting firmalarından biridir. Kullanım kolaylığı ve özellikleri sizleri çok şaşırtacağına eminim.


DreamHost yapılan anketler sonucunda en çok tercih edilenler listesinde yerini almıştır. Bu hosting firması hakkında pek bir bilgim yok ama bakma isteyenler için paylaştım.


Bu listeye eklenmesini düşündüğünüz en iyi hosting firmasını sebepleriyle yoruma yazabilirsiniz unuttuğumuz hosting firmalarını eklemek isteriz.



Yorum Gönder

Yorum Gönder