r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Google index sorunu için yapılması gerekenler.

Google index sorunu için yapılması gerekenler.

Genellikle yeni açılan sitelerde birçok webmaster index sorununu dile getirmektedir.Yeni açılan sitenin google tarafından indexlenmemesi sorun değildir. Sitenizin kısa zamanda index alması için yapmanız gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Bu işlemleri yapmazsanız index alamayabilirsiniz.

     Googleye sitenizi kaydedin.
Resmin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
Googleye site adresinizi ekleme yeni açılan web sitelerinde yapılması gereken en önemli hususlardan birisidir ilk olarak. Bu işlem sayesinde bir hafta içerisinde kolay bir biçimde index alabilirsiniz.


Vermiş olduğumuz linke tıkladıktan sonra ''URL'' kısmına site adresinizi Yorumlar kısmınada sitenizin ismini yazarak ''Adres ekleye'' tıklıyoruz.

Resmin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
Karşınıza böyle bir sayfa çıkacak bu kısmada tekrar site adresinizi yazarak ''İstek gönder '' butonuna tıklıyoruz.Bundan sonra site adresiniz başarıyla gönderildi yazıyor. Artık işlem bitti en kısa zamanda google botları sitenizi tarayarak indexleyecek.

Bu işlemden sonra index başladıysanız index hızınızı arttırabilmek ve indexlerinizi yönetebilmek için google webmaster yöneticisi hakkındaki makalemizi okumak için tıklayabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili sormak istediğiniz bütün soruları yorum yaparak paylaşabilirsiniz. En kısa sürede bu konuyla ilgili sizlere yardımcı olacağız.

1 yorum

1 yorum

  • Serkan ALAZ
    Serkan ALAZ
    18 Şubat 2016 07:24
    Sağlam bir CMS sistemi kurulursa, İndex sıkıntısı çekmezsiniz. :)
    Reply