r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Google'de sıralamada yükselmenin sırları


Google'de sıralamada yükselmenin sırları

Merhaba sayın webmaster bugün sizlere Google'de sıralamada yükselebilmenin sırlarını anlatacağım bunu yeni webmasterlerin çoğu bilmemektedir.
Google büyük rekabet ortamıdır piyasaya yeni gelecek ve aranacak kelimeyi önceden düşünerek o konu hakkında bir yazı yazmanız hit oranınızı tavanlara çıkarabilmektedir.Milyonlarca webmaster arasından ilk konuyu veya yazıyı yayınlayarak ziyaretçi kitlenizi inanılmaz derece arttırmak sizin elinizdedir.Konuyu biraz daha açarak sizlere daha detaylı biçimde anlatacağım.

Örneğin : Windows 10 piyasaya ilk geldiği anda bu işletim sisteminde oluşabilecek hataları ve yapılamayacakları önceden tahmin edip ilk paylaşan siz olursanız emin olun hedef kitlenin ilk sırada göreceği site sizin siteniz olacaktır. Bazı webmaster büyük hit getirebilecek bunun gibi birçok avantajdan faydalanarak özel domain bile satın almaktadır.

Size olayı biraz daha açacağım GTA V piyasaya yeni sürüldüğü zamanlarda açtığım bir oyun sitesinde GTA V ile ilgili konu paylaşmayı düşünüyordum. Nasıl hit kazanabilirim ve nasıl bir konu açmalıyım derken bu oyunda hatalar meydana gelebileceğini düşündüm yabancı forum sitelerinde bu oyun ile ilgili hata ve çözümleri derleyerek türkçe bir biçimde kendi blog sitemde anlattım. GTA V Hata ve çözümleri isimli konuyu açan ilk sitelerden birisiydim. Üç dört günde paylaşmış olduğum bu konu hit patlaması yaşadı ziyaretçiler yorum üstüne yorum yazdılar doğal olarak sitem hep google sıralamasında zirvede kaldı halen birinci sırada duruyor. Günlük tekil hitim 1k dan 2.5 k lara çıktı bu hedef kitleyi ve konuyu önceden tespit ederek sıralama yükseltme yöntemlerinden birisidir. Unutmayın google rekabet ortamıdır hızlı olan kazanır.
Özetleyecek olursam hedef kitlenizi ve konunuzu ilk düşünen siz olmalısınız bunu hemen yayınlarak Google'de zirveye siz oturacaksınız. Ziyaretçiler yorum atmaya başladığı zaman zaten gerisi gelecektir. 

Bu konu ile ilgili sormak istediklerinizi ve düşüncelerinizi yorum yapabilirsiniz. Sizin düşünceleriniz bizim için değerlidir.

Yorum Gönder

Yorum Gönder