r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Mybb mi yoksa VBulletin mi ?

Mybb mi yoksa VBulletin mi  ?

Mybb ve VBulletin arasında karşılaştırma yapmak çok saçma olur bu forum yazılımlarının ikiside gerçekten en iyileri diyebiliriz. Bu yazılımlar arasındaki en büyük fark Mybb ücretsiz bir forum yazılımı VBulletin ise para yani lisanslı bir forum yazılımı olmasıdır. Bundan dolayı bu iyidir bu kötüdür diyebilmemiz saçma olacaktır. VBulletin paralı olduğu için Mybb ye göre daha güvenilir bir sistemdir.

Mybb ; Ãœcretsiz bir yazılımdır yani Forum kurmak istiyorsanız bu sistemi kullanmak mantıklı olacaktır. Mybb ücretsiz olduÄŸundan dolayı geliÅŸtirmeye çok müsait bir forum yazılımıdır. GeliÅŸtirmede neredeyse sınır yoktur. Kullanımı gayet basittir. Ä°ki üç günde bu yazılımı ve sistemi öğrenebilir forum sitesi kurabilirsiniz. Ayrıca Mybb de çok rahat teknik destek bulabilirsiniz. Sorunlarınızın çözümlerini rahatlıkla halledebilirsiniz bu konuyla ilgili yüzlerce destek forumları mevcuttur.Ayrıca Mybb için binlerce hazır ve ücretsiz tema bulmanız mümkündür. Yeni baÅŸlayanlar için tercih edilebilecek bir forum yazılımı olarak düşünmekteyim. 

VBulletin ; Bu forum yazılımı Ücretli yani lisanslı bir yazılımdır diğer forum yazılımlarına göre en güvenilir VBulletin sistemidir. Kullanımı bilgi gerektirir. Genel olarak büyük projeler düşünen kişiler VBulletin kullanılmaktadır. Adı duyulmuş çoğu forum siteleri genel olarak VBulletin'dir. Bu sistemde teknik destek bulmak biraz zordur. Temaları gerçekten çok kalitelidir. Forum sistemi kullanımı gayet kullanışlıdır. Geliştirmeye gayet açık bir sistemdir. Forum sitesi konusunda yeterli bilgiye sahip büyük projeler düşünen kişiler için VBulletini önermekteyim


Bu konu hakkındaki görüş , öneri ve sorularınızı yorum yaparak bildirebilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Gönder