r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Sitenizde istediğiniz kelimede yükselmenin en hızlı yöntemi

Sitenizde istediğiniz kelimede yükselmenin en hızlı yöntemi


Sitenizde istediğiniz kelimede veya konuda yükselebilirsiniz. Tabi ki uğraşmış olduğunuz sektörün zorluğuna göre yükselme süreniz değişiklik gösterebilmektedir. İstediğiniz kelimede yükselmenin en büyük sırrı o kelimede öncü olabileceğiniz türetilmiş kelimelerdir.
Örneğin : Oyun sitesi kurdunuz '' Oyun hataları '' yerine '' Gta V hataları '' şeklinde bir konu açabilirsiniz. Geçen yıl Gta V hataları kelimesi büyük bir yükseliş göstermiştir. Bir oyun sitemi sadece bu kelime sayesinde günlük tekil hitinde inanılmaz bir artış gördüm.
İstediğiniz kelimede üst sıralara çıkmanın en kolay yöntemlerinden birisi %100 Seo uyumlu bir tema ve güncel bir sayfadır.
Konuyu sizler için biraz ayrıntılı şekilde ele alacağım bakın arkadaşlar %100 seo uyumlu bir tema sıralamanızı büyük ölçüde etkilemektedir. Google temanıza göre size değer vermektedir. Bu da sıralamanızı doğrudan etkileyecektir. Geldik sayfanın güncel tutulması kısmına sitenizin blog olduğunu varsaydığımız zaman açmış olduğunuz sayfa yada konuda insanların yorum yapmasını sağlayın onları yorum yapmaya teşvik edin bunun için birçok yöntem mevcuttur. Yorumlar sitenizin güncel kalmasını sağlayacakdır. Dolayısıyla istediğiniz kelime ve konuda en hızlı şekilde yükselmiş olacaksınız. Zaten ilerleyen zamanda yorumların kendiliğinden geldiğini göreceksiniz. Trend bu konuda büyük önem taşımaktadır.

Yükselmek istediğiniz kelime için ayrıntılı bir analiz yapmanızı öneririm rekabetin çok yüksek olduğu kelimelerde yükselmek çok zordur. Bunun için ciddi bir yatırım kordinasyonlu bir çalışma gereklidir. Rekabetin fazla olduğu kelimelerde daha rahat yükselmek istiyorsanız ziyaretcinin paylaşım yapma , yorum yapmasına olanak tanımlanmalıdır. Sitenizin 7/24 aktif olması bu konuda hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. 

Yorum Gönder

Yorum Gönder