r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Sitenizdeki yazıları Google hızlı şekilde görsün ve indexlesin


Sitenizdeki yazıları Google hızlı şekilde görsün ve indexlesin


Googlenin yayınlarınızı hızlı şekilde algılayıp indexlemesini sağlamak sizin elinizde. Böylece yazılarınızı hızlı şekilde googlenin görmesini sağlayarak içerik hırsızlarınıda engelleyebilirsiniz. Kısa zamanda büyük hit artışı yakalayabilimeniz içinde googleye sitenizi hızlı şekilde indexlemesini sağlamak zorundasınız.

Yazılarımı google'nin hızlı şekilde görmesini ve indexlemesini nasıl sağlayabilirim ?

Googlenin sitenizde yazıları ve konu başlıklarını indexliyerek hızlı şekilde tanımasını istiyorsanız. Güvenilir ping sitelerinden faydalanabilirsiniz. Ping siteleri büyük veri depolarıdır yazmış olduğunuz yazıları sisteme otomatik olarak kaydederek google botlarını web sitenize yönlendirir. Bu sayede google yazılarınızı tanıyarak hızlı şekilde indexler bu sayede hem içerik hırsızlarına karşı korunmuş olursunuz hemde googleye en hızlı şekilde indexlenirsiniz.

Wordpress ve Blogger gibi hizmetlerde bunu el ile yapmak yerine ping sisteminden faydalanmanız işinizi daha kolay ve hızlı hale getirecektir.
Ping sitelerini sitemizde politikalarımız gereği paylaşmamaktayız. Googleye ping siteleri yazarsanız binlerce site bulabilirsiniz. Ama hizmet kalitesi yüksek ping sitelerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu konu ile ilgili soru ve görüşlerinizi yorum yaparak bizlere bildirebilirsiniz en kısa sürede yardımcı olacağız.
1 yorum

1 yorum

  • samet
    samet
    13 Ağustos 2017 13:59
    http://www.sametgezici.com
    Reply