r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Youtube iş ortaklığı ile para kazanmak için yapılması gerekenler.


Youtube iş ortaklığı ile para kazanmak için yapılması gerekenler.

Youtube İş Ortaklığı video yükleyerek para kazanmanızı sağlayan bir iş ortaklığıdır. Youtubeden bu şekilde binlerce kişi para kazansada youtubeden para kazanmak sanıldığı kadar kolay değildir. Google Adsense politikalarına aykırı olmayacak şekilde özgün videolar paylaşmak zorundasınız. Youtube telif hakları konusunda çok hassas davrandığı gibi telif haklarını bir kez dahi çiğneseniz para kazanmanıza son veriliyor.

Youtube'den para kazanmak için yapılması gerekenler 

*En önemli kural Google Adsense kurallarına uygun videolar paylaşmalısınız.
*Özgün videolar hazırlayarak telif haklarına dikkat edilmesi gerek.
*İnsanların ilgisini çekecek farklı video paylaşımları yapılmalı.

Youtube dünyasında izlenmek biraz zordur. Yani şunu kastediyorum İş ortaklığına başlayan kişiler videolarının hemen izlenmesini istiyorlar ve istedikleri izlenim oranını yakalayamadıkları için para kazanamayacaklarını düşünerek iş ortaklığından ayrılıyorlar.
Böyle bir şeyi kesinlikle yapmamanızı tavsiye ediyorum eğer bir işe başladıysanız yarım bırakmamalısınız.

*Evet tek bir video bazen bir anda izleme rekorları alabiliyor ve bunu ekleyen kişi dünyanın parasını kazanabiliyor lakin sizin eklediğiniz videoların izlenmesi böyle olmayabilir.

Olay aslında ilginç videolar paylaşmakta bitiyor burada özgünlük ve hayal gücü çok önemli sizlerde videoların tutularak yüksek miktarda para kazanmak istiyorsanız. Video hazırlarken çok düşünmek zorundasınız.

Türkiye'de youtube iş ortaklığını bilen kişi sayısının çok az olması ve büyük bir kısmının '' hadi ordan böyle para mı kazanılır yalan '' diyenler için bu konuyu hazırlama gereği duydum.
Şimdik sizlere bir kişinin örnek youtube kazanç gelirlerini gösteren bir tablo paylaşacağım.

Youtube'den para kazanmak için nereden başlamalıyım ?


İlk olarak youtubeye giriş yaparak youtube kanalı oluşturun. Ne videoları paylaşacağınızı ve kanalınızın konusunu belirleyin.Belirli bir süre özgün videolarınızı düzenli olarak paylaşın bazı kanallarda izlenme oranı kısa zamanda artarken bazı kanallarda ise izlenme oranı yavaş yavaş yükselmektedir.Bir gün içinde izlenme rekorları kıran videolar olduğu gibi bir yıl sonra bile izlenme rekorları kıran videolar olmuştur. Youtube İş Ortaklığı birazda şans diyebiliriz bu konuda.Lakin işinizi profosyonel olarak yapıyorsanız bu kapıdan kesinlikle para kazanabilirsiniz.



Bu konu hakkında sormak istediklerinizi ve görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz
2 yorum

2 yorum

  • ali nalbant
    ali nalbant
    18 Şubat 2016 07:18
    dun bende baya bir ugrastım ama bir türlü basaramadım aslında guzel seydir para kazanmak bu uygulamayı facebook ta baslattı
    Reply
  • rıdvan ünal
    rıdvan ünal
    16 Şubat 2016 16:05
    youtube üzerinden para kazanmak isteyen arkadaşlara telif konusuna dikkat etmelerini tavsiye ederim, bu konuda çok katılar ve en ufak telif sorununda kanalınız kapatılabilir
    Reply