r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Adsense kazanç gelirlerinizi yükseltin.

adsense-gelir


Adsense gelirlerinizi arttırmak sizin elinizde bunun için ilk yapmanız gereken doğru bir reklam yerleşimi bunu yapabilmeniz için en çok kazandıran reklam modellerini öğrenmeniz gerekmektedir bir önceki yayınım da bu konuyla ilgili bir paylaşımda bulunmuştum.
Örneğin aşağıdaki resimdeki reklam modeli en iyi kazanç sağlayan reklam modellerinden birisidir. İlk olarak ziyaretçilerinizin ilgi psikolojisini iyi öğrenmeniz gereklidir.

reklam-yerleşimi
En çok kazandıran reklam modellerinden birisi.

Adsense gelirimi nasıl artırabilirim ?

Reklam yerleşiminiz doğru yapıldıktan sonra özgün içeriklerle sitenizi zenginleştirmeniz gerekmektedir. Sitenizdeki içeriklerle-reklamlar birbiriyle uyumlu olmalıdır bu çok önemlidir. Birçok webmaster reklam yerleşimini yanlış yaptığı için kazanç sağlayamıyor. Sizlere Adsensenin alternatif yöntemlerinden faydalanmaktır. Örneğin sitenize googlenin sunmuş olduğu '' Özel Arama '' motoru hizmetini kullanırsanız gelirlerinizi iki katına çıkartabilirsiniz.  

adsense-gelir-artir
Google custom search'ın faydası ziyaretçi bu arama motoru ile sitenizde arama yaparken karşısına ekstra adsense reklamı gösterimi sağlamaktadır. Ayrıca sitenizde arama sonuçlarında çıkan reklam yerleşimini de dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.




Eğer sitenizde video paylaşımı yapıyorsanız '' Youtube İş Ortaklığına'' katılım sağlayarak gelir elde edebilirsiniz. Youtube'ye paylaştığınız videoları sitenizde de paylaşıp video reklamlarından da ek gelir elde edebilirsiniz. Bildiğiniz üzere youtube ve adsense gelirlerini birleştirebilirsiniz. Bu sayede sitenizdeki gelir artışı büyük oranda artacaktır.
Bu konuyla ilgili sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Yorum Gönder

Yorum Gönder