r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Google özel arama motoru ile para kazan

Google özel arama motoru ile para kazan

Bugün çok önemli ve adsense kullanıcılarının bilmediği bir kazanç sistemini anlatacağım. Adsense kullanıcılarının çoğu bu kazanç sistemini kullanmamaktadır.. Kazancınızı büyük oranda arttıracak bu sistem nedir ve nasıl çalışıyor biraz anlatalım. Google'nin hazırlamış olduğu bu sistem adsense kullanıcılarına yeni alternatif yollar üretmektedir. Bu sistem '' CSE'' artık sitenizdeki arama motorlarını kaldırın ve googlenin özel arama motorunu ekleyin artık hem sitenizde arama yaptırarak para kazanacaksınız hemde google kalitesiyle sitenize ait özel bir arama motoru oluşturacaksınız. Yani anlayacağınız bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz.

Bu arama motoru kazanç sistemine nasıl katılacağım ?

Yapmanız gereken http://www.google.com.tr/cse/ tıklayarak sitenize ait özel bir arama moturu oluşturun bu arama moturunu sitenize göre istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Zaten arama motorunu oluştururken '' Para kazanma '' ibaresini göreceksiniz oraya tıklarak arama motoru kazanç sistemini aktif hale getirebilirsiniz böylelikle ziyaretçiler sitenizde arama yaparken sizde para kazanmış olacaksınız. Bu da adsense gelirinizde artış görülmesini sağlayacaktır.

Bu sistemin kazanç dışında bir faydası da googlenin size sunmuş olduğu sitenize ait özel bir arama moturu oluşturma imkanı vermesidir. Gerçekten bu kaliteli arama motorunu sitenize eklemenizi öneriyorum.Faydalı olmasını diliyorum.

Yorum Gönder

Yorum Gönder