r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Sitenizin hit alması için yapılması gereken 12 altın kural


Site kurmaya yeni başladıysanız bu 12 kuralı kesinlikle sitenizde uygulayın artık google etiketlerden çok özgün ve özenle hazırlanmış içerik ve makaleleri önemsemektedir.

Sitenizin hit alması için ilk olarak yapılması gereken 12 altın kural !


  1. Web site adresinizi iyi ve uygun olarak seçin.
  2. Başlıklarınızı seçerken özen göstermelisiniz , fazla uzun olmasın ve etiket barındıran bir başlık olmasını sağlayın ayrıca türkçe karakter olayını da dikkate alarak başlık oluşturun.
  3. Resimlerinizi adlandırın ayrıca başlıkta ekleyebilirsiniz google botlarının resimleri tanımasını bu şekilde sağlayabilirsiniz.
  4. Etiketler eskiden önemliydi ama artık google spam olarak algılamaktadır. Bunun için mümkün olduğunda çok az etiket kullanın ve etiket seçiminiz içeriğinizle ilgili olsun.
  5. Link değişimi yapabilirsiniz sitenizin linki başka sitelerde yer alırsa google sizi daha çok ziyaret edecek ve arama motorları tarafından önemsenen bir site olacaksınız.
  6. Sitenizde RSS içeriği kesinlikle olsun.
  7. Bahsettiğimiz üzere kaliteli ve özenle hazırlanmış içerikler paylaşmalısınız. Sitenizin içeriği kesinlikle yüzde yüz özgün olmalıdır.
  8. Sitenizi sıklıkla güncelleyin.
  9. Yaptığınız güncellemeler düzenli aralıklarla yapılmalıdır.
  10. Bu en önemli maddelerden biridir sitenizde yorum yaptırmaya çalısın ziyaretçilerinizi yorum yapmaya teşvik edin yorumun siteniz üzerinde büyük faydaları vardır bunun başında siteniz trend alacağı gibi googlede ilk sıraya çok rahat şekilde yerleşebilirsiniz ve yorumlar sitenizin güncel kalmasını sağlamaktadır. Unutmayın arama motorları yorum yapılan aktif sayfaları çok önemsemektedir.
  11. Site tasarımınız responsive olmasına özen gösterin artık mobil çok yaygınlaştığı için mobil uyumluluk sitenizin sıralamasını ve kalitesini belirleyici hale gelmiştir. Googlenin bu konu ile ilgi uyarı açıklamaları zaten ortada.
  12. %100 Seo uyumlu hazır tasarımlar bulun yada oluşturun unutmayın sitenizin tasarımı her konuda önemlidir. Hatasız kodlama ve seo ya uygun çalışma yapılmış tasarımlar sizi daha hızlı şekilde zirvelere yükseltecektir.



Yorum Gönder

Yorum Gönder