r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Adsense dışındaki En iyi Reklam Siteleri


Adsense dışındaki En iyi Reklam Siteleri


Bugün Adsenseye kayıt olamayan siteler için alternatif bir liste çıkardık eğer adsense de yayıncı olamıyorsanız alternatif reklam sitelerinden de para kazanabilirsiniz. Hazırlanan bu TOP 10 listesi genel öneriler üzerine hazırlanmıştır. Bu paylaşım yorum açıktır yani sizlerin görüşlerini de alabiliriz.

WORDEGO

Wordego çoğu kişinin duymuş olduğu reklam sitelerinden biridir. Türkiye de kalitesini ortaya koymuş müşteri memnuniyetini önemseyen bu firmayı herkese önermekteyim. Bu reklam sitesinin en güzel yanı sitenize özel reklam oluşturmasıdır. Ödeme konusunda hiçbir sıkıntıyla karşılaşmayacağınız reklam sitesidir.

ADHOOD

Adhood Türkiyenin güvenilir firmalarından birisidir. Bu sitede hemen yayıncı olamıyorsunuz ilk olarak sitenizi panele eklemelisiniz ardından sitenin size ait olduğunu ispatladıktan sonra siteniz incelemeye alınmaktadır. Siteniz onaylandıktan sonra yayıncı oluyorsunuz. Ortalama tıklama başına 10 kuruş kazanıyorsunuz. Ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ama yinede çok fazla şikayet alan reklam sitelerinden birisidir.

ADCASH

Adcash genelde tercih edilen reklam firmalardan birisidir ilk zamanlarda önüne gelen siteyi kabul eden Adcash artık biraz daha eleyici bir tavırla siteleri incelemektedir. Kalitesini her geçen gün yükselten adcash tıklama başına iyi oranda para veren reklam sitelerinden birisidir. Ayrıca reklam alternatifleri konusunda kendi geliştirmiş bir panele sahiptir. Ödeme konusunda güvenebilirsiniz.

Gittigidiyor satış ortaklığı 

Gittigidiyor iş ortaklığı gerçekten önerebileceğim ayrı bir kazanç yöntemlerinden birisidir. Yanlış hatırlamıyorsam tıklama başına 10-15 kuruş para vermektedir. Gittigidiyorun tek kötü yanı onaylama sürecinin aylarca sürüyor olması bu konuda ilgi resmen yok. Ayrıca gittigidiyor önüne gelen her siteyi onaylamıyor gerçekten hiti olan güzel bir siteniz olması gerekmektedir. Ödeme konusunda hiçbir kuşkunuz olmasın.

Uzmanreklam

Uzman Reklam genel olarak warez,crack,*** içerikli sitelerde kullanılan reklam şirketlerinden birisidir.Önüne gelen her siteyi anında onaylayan bu reklam şirketi ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yapmadığı söylenmektedir. Bu reklam şirketi adına çok olumlu yorumlar yapıldığı için paylaşma gereği duydum. Zaten siteye giriş yaptığınız zaman kaliteli bir reklam şirketi olduğunu anlayabilirsiniz.

Adtriplex

Adtiplex bu reklam şirketini çok duyabilirsiniz çünkü kaliteli hizmeti sayesinde herkesin dilinde dolasan bu reklam network'unu deneyebilirsiniz. Birçok forum sitesinde tavsiye konusu açılmış olan bu yayıncı ağını araştırarak denemenizi tavsiye ediyorum.


İlk başlarda Reklamstore ismiyle hizmete başlayan bu reklam şirketi sonrada Reklamaction,reklammobi,reklamvidi,reklamnative gibi ayrı siteler açmaya başlamıştır. Her sitesinde ayrı reklam yayıncı formatları yer almaktadır. Site reklamcılığı,mobil reklamcılık,video reklamcılığı gibi çok gelişmiş reklam şirketlerinden birisidir. Kullanıcı memnuyeti fazla olan bu reklam şirketini araştırdıktan sonra denemenizi tavsiye ediyorum.
4 yorum

4 yorum

  • Adsız
    Adsız
    18 Şubat 2016 15:10
    Paylaşım için çok teşekkürler wordego çok iyi gibi gözüküyo ya.
    Reply
  • Ahmet
    Ahmet
    8 Şubat 2016 15:35
    Paylaşım için çok teşekkürler :)
    Reply
  • Hakan
    Hakan
    8 Şubat 2016 15:00
    Teşekkürler paylaşım için , şimdi hepsini tek tek araştırıcam :)
    • Hakan
      Anonim Yazar
      4 Mart 2016 16:05
      Ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır ilginiz için teşekkürler.
    Reply