r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Yeni sitelerde yapılması gereken seo çalışmaları

Yeni sitelerde yapılması gereken seo çalışmaları 

Yeni açılan sitelerde yapılması gereken seo çalışmaları çok önemlidir. Çünkü ilk aşamada binanın temellerini sağlam atmak zorundasınız. Bu doğrultuda yapacağınız seo çalışması siteniz için daha sağlıklı bir olacaktır. Yeni başlayan sitelerin ilk yapması gereken çalışma '' Sosyal medya '' çalışmasıdır. 
Sosyal medya üzerine yönelik çalışmalar sitenizi kısa zamanda istediğiniz konuma getirebilmektedir.
Sosyal medya üzerinden siteniz ile ilgili güncel paylaşımlar yaparak,hedef kitlenizin sizleri takip etmesini sağlamalı  ve onların ilgisini çekecek olan paylaşımlar yapmalısınız. Bu çalışmanın size daha iyi sonuçlar sağlaması için sosyal medya hesabınızın takipçi oranının fazlalığı gibi faktörler ele alınır. Takipçi oranı yüksek bir sosyal medya hesabında yapılan çalışma ile takipçi oranı düşük olan sosyal medya arasında yapılan çalışmalar arasında dağlar kadar fark vardır.

✔ Sitenize yönelik sosyal medya üzerinde yapılan çalışmalar seo açısından çok önemlidir.

Yeni açılan sitelerde link alımları konusuna çok dikkat etmelisiniz. Site açılır açılmaz yapılan link alımları ( imleme , edu linkler , footer... ) bu çalışmalar yeni siteler için riskli çalışmalara dönüşebilmektedir. Siteniz için yararından fazla zararı olabilir. Bunun için bu hatayı kesinlikle yapmamanızı öneriyoruz. Bu çalışmaların yeni siteler açısından riskli olmasının sebebi googlenin bu link paylaşımlarının doğal bir paylaşımı olmadığını anlamasıdır. Bunun için siteniz yeni açıldıysa link çalışmaları yapmak yerine siteniz için tanıtım yazıları alabilirsiniz. Tanıtım yazılarına google olumlu bakmaktadır. Tanıtım yazılarıyla googlenin sitenize karşı bakış açısını tamamen değiştirebilirsiniz. Bu sayede doğal bir seo çalışması yapmış olursunuz. 

Bu makalemizde yeni siteler için yapılması gereken seo çalışmalarından bahsettik bu konuyla ilgili sormak istediklerini yorum yaparak paylaşabilirsiniz en kısa sürede konuyla ilgili geri dönüş sağlayacağız.
2 yorum

2 yorum

  • vizyondaki filmler
    vizyondaki filmler
    29 Şubat 2016 08:04
    Yeni açılan sitelerde url yapısı , doğru title , açıklama ve etiketleme seçimi yapılmalı bol bol özgün içerik girilip etiketlerinin 4-5 i geçmemesi gerekli. İlk aydan sitenize seo paketi felan almayın asla bi siteniz içeriğe doysun otursun ondan sonra daha etkili olur. Seçtiğiniz anahtar kelimeler birbirinin türevi olmasına dikkat edin. Yazıda da geri kalan detaylar belirtilmiş. Teşekkürler
    Reply
  • ahmet
    ahmet
    26 Şubat 2016 16:43
    çok bilgilendirici
    Reply