r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Özgün resimlerin seo ve adsense açısından önemi nedir ?

özgün-resimlerin-önemi-seo

Özgün resimlerin seo ve adsense açısından önemi nedir ?

Sitenizi zenginleştiren resimlerin özgün olması çok önemlidir. Çünkü özgün resimler seo açısından size pozitif sonuçlarla geri dönüş sağlayacaktır. Görsel aramalardan büyük ziyaretçi akışı sağlayabilirsiniz. Bunun yanında siteniz %100 özgün olmasını sağlayabilir google'nin gözünde daha değerli bir web sitesi olabilirsiniz.

✔  Birçok webmaster resimlerin önemini bilmemekte ve özgün olmayan resimlerle sitesini seo açısından kalitesini bilmeden düşürmektedir.

✔ Bazı kişiler ise resimlerin rengini değiştirerek , kırparak , veya yazı ekleyerek özgünleştiğini düşünmektedir. Bu yapılan en büyük hatalardan birisidir. Resimlerin özgünleştirmesi çok zor olduğu gibi google bu editlemeleri kolayca algılayabilmektedir.

Resimleri özgünleştirmek için yapılması gereken temel hususları en yakın zamanda anlatmayı düşünüyorum bugün sizlere resimlerin özgün olmasının önemini anlatacağım.

Sitemdeki resimlerin özgün olmaması durumunda ne olur ?

Bu bahsedilmesi gereken en önemli konulardan birisidir sitenizdeki resimlerin özgün olmaması sizlere çok kötü sonuçlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Bunları maddeler halinde anlatıyorum.

✔  Sitenizdeki resimlerin özgün olmaması sitenizin google adsense başvurunuzda ''Google adsense site politikalarına aykırı'' olduğunu söyleyen reddetme maili almanıza neden olabilir. Bunun için Google Adsense'ye katılmanız imkansız hale gelecektir. Birçok kişi özgün makale yazdığı halde sitesinde ki resimlerin özgün olmaması yüzünden adsense başvuruları onaylanmamaktadır. 

 Sitenizdeki resimler özgün olmaması telif hakları ihlaline girmektedir. Siteniz bu yüzden index almayabilir, kapatılabilir veya hatta mahkemelik olmanıza neden olabilmektedir.

Sitenizdeki resimlerin özgün olmaması seo açısından negatif sonuçlar almanıza neden olmaktadır. Seo açısından özgün resimler, özgün makale içerikler kadar önem arz etmektedir.

Bunun için resim özgünleştirdiğiniz zaman çok dikkatli olmalı ve resimlerin özgün olduğuna emin olmalısınız. Özgün olmayan resim içerikler sitenize seo açısından büyük zarar verdiği gibi adsense başvurunuzu bile etkileyen unsurlardan birisidir.

Yorum Gönder

Yorum Gönder