r2jyMycKRSdl6wynCKBldYdZWuL4bEvNr0iZ3Ycy
List your coins, tokens, pre-sales, NFTs, swaps, and blockchain networks on our site for maximum exposure. Click Now
Bookmark

Blogger resim efekt kodu CSS

Blogger resim efekt kodu

Blogger resim efekt koduyla temanıza ayrı bir renk katabilirsiniz. CSS kodu olan bu resim efekt kodu sitenizde kesinlikle yavaÅŸlama gibi sorunlara neden olmaz. 
Fare resimin üzerine geldiği zaman resim rengarenk oluyor (Gökkuşağı renkleri) bu efekt kodunu herkese öneriyorum başka hiçbir yerde bulamayacağız bu blogger efekt kodunu kullanabilirsiniz.

✔  Resim efekt kodunu aÅŸağıdaki resme doÄŸru fareyi üzerine getirdiÄŸiniz zaman çalıştırabilirsiniz bu efekt kodu kesinlikle sitenizde yavaÅŸlama problemine neden olmaz.


resim-efekt-kodu

✔ Resim efektini blogger sistemine uygulaması çok kolay size anllatığımız adımları dikkatli ÅŸekilde izliyerek kurulumu tamamlayabilirsiniz.

CSS KODU :
top:10px solid #cd2122;border-right:20px solid transparent;width:0;height:0;line-height:0}#comments iframe{box-shadow:1px 1px 1px 1px #000;padding:25px;width:630px;height:213px!important}
@-webkit-keyframes hue { 100% { -webkit-filter:hue-rotate(360deg); } } img:hover { -webkit-animation:hue 1s linear infinite; }

CSS Kodunu Şablon - Özelleştir - Gelişmiş - CSS Ekleye yukarıdaki kodu olduğu gibi yapıştırıp '' Bloga uygula '' diyoruz.

Bazı temalarda kod çakışmasından dolayı çalışmayabilmektedir.


UYARI : Kodların izin alınmadan paylaşılması kesinlikle yasaktır. 


Kodumuzda çalışmama,hata gibi durumlar olduğu zamana yorum yaparak bunu bildirebilirsiniz en kısa sürede gerekli düzenlemeyi yapacağız.
3 yorum

3 yorum

  • Anonim Yazar
    Anonim Yazar
    9 Mart 2016 02:16
    yapılabilir lakin kodlarla oynanması gerek bloggerda bu işlem biraz daha zahmetli..eğer boş zamanım olursa sizin için yaparım
    • Anonim Yazar
      Gökhan TEKİN
      9 Mart 2016 02:21
      Çok teşekkür ederim, gerçekten harika olur.
    Reply
  • Gökhan TEKÄ°N
    Gökhan TEKİN
    8 Mart 2016 15:43
    Bu gerçekten çok güzel bir eklenti, bir şey sormak istiyorum. Bu kodu sadece tek bir resim için yapabilir miyiz? yani diyelim ki sadece sitenin logosu için.
    Reply